Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit LA 19.1. 16:00 OSTA LIPUT

SM-liigaottelut 2011 - 2012

TPS - Ilves

0-3
LA 5.11.2011

Otteluraportti: TPS - Ilves 5.11.2011

TPS-Ilves 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)

Turun Palloseuran viimeinen ottelu ennen syksyn maajoukkuetaukoa päättyi ikävästi, kun sarjajumbo Ilves haki pisteet HK Areenalta. TPS:n päävalmentaja Pekka Virta oli ottelun jälkeen syystäkin pettynyt.

 

- Ei pystytty omia hetkiä käyttämään. Annettiin muutama helppo maali, mutta fakta on että, jos ei pystytä tekemään itse, niin omaan päähän tulee.

Ottelun avauserä oli vielä TPS:n hallinnassa, ja kotijoukkue tulikin otteluun hyvällä liikkeellä. Vauhti kuitenkin hyytyi loppua kohden, ja Ilves pääsi paremmin mukaan.

Toisen erän alussa TPS:lle oli tulossa jäähy, kun Mikael Kuronen punnersi maalille, ja Toni Rajala suti kiekon ensimmäisen kerran ohi TPS-vahti Marek Schwarzin.

Myös päätöserä alkoi TPS:n kannalta ikävästi, kun Masi Marjamäki purjehti vauhdilla laidasta läpi ja ohitti tyylikkäästi ottelussa hyvin torjuneen Schwarzin.

TPS ei saanut suurta vaihetta silmään oikein missään vaiheessa, ja lopulta Henri Tuominen sai iskeä kiekon tyhjään maaliin.


Tehottomuus huolettaa

TPS-käskijä Virta harmitteli joukkueensa tehottomuutta.

- Kaveri oli tänään parempi maalinteossa. Jos lyötäisiin maalipaikoista muutama reppu, niin näyttäisi vähän erilaiselta toi tilanne.

Virta muistutti, että peli ei tappiosta huolimatta ollut niin huono kuin mitä tulos antoi ymmärtää.

- Jos turpaan tulee ja nolla tuonne jää niin kaikki hyvät asiat pyyhkiiytyy pois. Näin se vaan menee. Pitää katsella nauhalta, että mitä siinä oli hyvää ja mitä huonoa.

TPS:n seuraava ottelu on vasta reilun viikon päästä, kun maajoukkuetauon jälkeen HK Areenalle saapuu JYP.

- Päästään tauolle hyvään aikaan. Nyt istutaan viisaat miehet pöydän ääreen ja katsotaan, miten lähdetään jatkamaan tästä eteenpäin, Virta pohti.


Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

 

Tilastot:

25.48 0-1 Rajala (Sointu, Kuronen) SR

42.22 0-2 Marjamäki (Rask, Järventie) YV

58.41 0-3 Tuominen (Lee) AV TM

Torjunnat:

TPS Schwarz 8+10+3=21

Ilves Wiikman 9+10+11=30

Jäähyt:

TPS 4x2min + 10min

Ilves 6x2min

Yleisöä 4892

 

Teksti: Henri Saloranta