Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit LA 19.1. 16:00 OSTA LIPUT

SM-liigaottelut 2011 - 2012

SaiPa - TPS

1-2
LA 1.10.2011

Otteluraportti: SaiPa - TPS 1.10.2011

 

TPS taisteli kaksi pistettä

Tshekkikaksikon rankkarit takasivat TPS:lle kauden toisen voiton. Myös maalivahti Marek Schwarz pelasi hyvän ottelun ja piti TPS:ää pystyssä kahden erän ajan.

Edellinen SaiPa-kamppailu päättyi TPS:n kannalta ikävästi jo avauserässä, kun SaiPa latoi turkulaisten maaliin kolme maalia.

Tällä kertaa turkulaisten maalilla huhkinut Marek Schwarz piti TPS:ää pystyssä, eikä SaiPa tiukasta hallinnasta huolimatta onnistunut maalinteossa.

Toiseen erään TPS pääsi hieman paremmin mukaan, mutta maalinteon aloitti kotijoukkue. Videotarkistuksen jälkeen tuomari vei kiekon keskelle, ja maalintekijäksi merkittiin Jarno Koskiranta.

TPS tuskaili maalinteon kanssa aina päätöserän puoliväliin asti, kunnes vapauttava punalamppu syttyi. Tapio Laakso seurasi Marko Anttilan vedon loppuun asti, ja iski kiekon ohi SaiPa-vahti Andreas Bernardin.

Tomas Plihalilla oli vielä paikka viedä turkulaiset johtoon, mutta tshekkisentterin laukaus meni ohi tyhjästä maalista. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikilpailussa.

TPS:n aloittajana toiminut Michal Birner ohitti Bertrandin helposti, ja Juha Koivisto puolestaan epäonnistui omalla vuorollaan.

Tomas Plihal korjasi epäonnistumisensa ja nosti kiekon upeasti maalin kattoon. Kun Marek Schwarz torjui myös Jesse Saarisen yrityksen, otti TPS itselleen lisäpisteen Lappeenrannan tuliaisena.

TPS:n pistejahti jatkuu tiistaina kotona, kun vastaan asettuu kauden avauksessa turkulaisia vahvempi ollut HPK. TPS sai revanssin SaiPasta, ja samaa halutaan varmasti myös HPK:sta.

Maalikooste:

 

Tulokset:

29.21 1-0 Koskiranta (Mankinen, Saarinen) VT

49.08 1-1 Laakso (Anttila, Salo)

65.00 1-2 Plihal VL

Torjunnat:

SaiPa Bertrand 3+7+9+2=21 

TPS Schwarz 13+10+8+1=32

Jäähyt:

SaiPa 3x2min

TPS 4x2min