Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa LA 23.2. 17:00 OSTA LIPUT

SM-liigaottelut 2011 - 2012

Jokerit - TPS

3-1
TI 28.2.2012

 

Ryöstöretkelle pääkaupunkiin

Turun Palloseura jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta seuraavaksi Helsingissä, jossa vastaan asettuu Jokerit. TPS:n ja Jokereiden kauden kohtaamiset ovat olleet tiukkoja taistoja. Kauden kolmesta kohtaamisesta kaksi on mennyt Jokereille.

Viiden ottelun voittoputkessa liitelevä Narrilauma on ollut viimeisissä peleissä vakuuttava. Etenkin viime viikolla kahden vuoden jatkosopimuksen kirjoittanut Ben Eaves on ollut huikeassa vedossa ja on kirjannut viidessä viimeisessä otteluissa 3+4=7 tehot.

Jokerit on tällä hetkellä kuudentena SM-liigan runkosarjassa ja tavoittelee suoraa pudotuspelipaikkaa.  Sarjataulukko on todella tasainen ja pisteet elintärkeitä tässä vaiheessa kautta, kun joukkueella on vain kahdeksan ottelua jäljellä.

Kumman putki katkeaa?

Turun Palloseura voitti lauantaina HPK:n voittomaalikilpailun jälkeen ja on nyt voittanut kaksi peräkkäistä ottelua. Päävalmentaja Pekka Virta on saanut suojattinsa pelin uomiin jälleen ja edessä on tiukka taistelu Helsingissä.

TPS on pelannut läpikauden Jokereita vastaan hyvällä tasolla, vaikka voitot ovatkin helsinkiläisille.

TPS:n tehokkaimpana pelaajana viime peleissä on ollut loistavan vireen löytänyt Jarkko Hattunen.

Poissa kokoonpanosta on edelleen pitkäaikaisista loukkaantumista kärsineet Janne Hauhtonen, Miika Huczkowski ja Joni Tuominen.

Lisäksi HPK-ottelun kesken jättäneen Timo Salon pelaaminen on vielä epävarmaa