Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit LA 19.1. 16:00 OSTA LIPUT

European Trophy 2011

Salzburg - TPS

4-2
LA 27.8.2011
Eisarena Salzburg

Otteluraportti: Salzburg - TPS 27.8.2011

EC Red Bull Salzburg - TPS 4-2 (1-0, 1-1, 2-1)

 

TPS:lle toinen tappio European Trophyssa

Isäntäjoukkue EC Rec Bull Salzburg oli kahden maalin verran parempi kuin turkulaisryhmä, ja TPS jäi European Trophyssa toisen kerran ilman pisteitä.

Ottelun avauserä lähti käyntiin kotijoukkueen johdossa, ja Salzburg pyrki hallitsemaan kiekkoa alkuminuuteista lähtien. Ottelua ehtikin kulumaan vain 4 minuuttia, kun TPS-maalivahti Aleksis Ahlqvist joutui kaivamaan kiekon selkänsä takaa. Danny Boisin ja Doug Lynchin esityöstä maalin iski Thomas Raffl.

TPS:n peli oli alussa pahasti sekaisin, mutta Salzburg ei onnistunut tekemään lisäosumia. TPS pääsi ensimmäisen kerran kunnon hyökkäykseen vasta erän puolivälissä, mutta maalia ei nähty.

Toinen erä alkoi vielä vahvemmin kotijoukkueen osalta. Pelikello näytti alle minuuttia, kun Salzburg johti 2-0. Tällä kertaa maalintekijänä kunnostautui Ramzi Abid.

TPS ei luovuttanut vaan taisteli itsensä maalin päähän. Erän puolivälissä Garrett Raboin toi lohtua turkulaisleiriin Marko Anttilan ja Markus Palmrothin esityöstä.

Molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa lisäosumien tekemiseen, mutta tauolle lähdettiin kotijoukkueen 2-1-johdossa.

Kolmanteen erään TPS tuli vahvemmin mukaan, ja tilanteita sateli Salzburgin maalille. Maalin iski kuitenkin kotijoukkue. Kahdeksan minuuttia erästä oli pelattu kun avausmaalin iskenyt Thomas Raffl iski kiekon toistamiseen Aleksis Ahlqvistin selän taakse.

Rajusti yrittävä TPS taisteli itsensä jälleen maalin päähän vain reilu minuutti ennen ottelun loppua. Hurjassa vireessä pelaava Tomas Plihal iski kiekon maaliin ylivoimalla Joni Tuomisen syötöstä.

TPS yritti kavennusta ilman maalivahtia, mutta sen sijaan viimeisen maalin iski Salzburg. Robert Earl sai iskeä ratkaisun tyhjään maaliin.

Näin TPS sai poistua jäältä toisen kerran ilman pisteitä. Seuraavan kerran pisteitä on tarjolla heti tänään, kun vastaan asettuu Vienna Capitals.