Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TO 21.3. 18:30 OSTA LIPUT

European Trophy

Malmö - TPS

0-3
KE 25.8.2010
Malmö Arena

Otteluraportti: Malmö - TPS 25.8.2010

Malmö – TPS 0 – 3 (0-1, 0-1, 0-1)

Ruotsalainen pakkobulla

TPS haki pakkovoiton Ruotsin kakkossarjan Malmö Redhawksista European Trophyn kuudennella kierroksella. TPS oli ottelussa selvästi parempi ja iski yhden maalin joka erässä. Tällä kertaa oli Atte Engrenin vuoro ottaa nollapeli TPS:n maalilla.

Ottelun alussa TPS tuntui hakevan omaa peliään, ja pitkä vierasmatka näkyi turkulaisten otteissa. Mitä pidemmälle ottelussa mentiin, sitä paremmin TPS pääsi mukaan.

Avausmaalia odoteltiin ensimmäisen erän puoleen väliin, kun TPS:n uusi ykkösketju iski. Mario Valery-Trabucco ja Ville Vahalahti syöttivät ja Sami Venäläinen maalasi TPS:n johtoon.

Toinen maali nähtiin vasta toisen erän lopulla, kun Jens Skålberg onnistui Marko Kivenmäen syötöstä. Markus Nordlund viimeisteli lukemat 3-0:aan aivan ottelun lopussa. Syöttöpisteen saalisti Valery-Trabucco.

Lopputurnaus häämöttää

Ottelussa nähtiin maalien lisäksi myös kuumia tunteita pariin otteeseen. Kolmannen erän kahdessa nujakassa tuomittiin yhteensä kymmenen pikkukakkosta ja yksi kymmenen minuutin käytösrangaistus.

Viime ottelussa Tapparaa vastaan TPS onnistui pitämään oman maalinsa puhtaana, ja sama tahti jatkui myös ruotsinmaalla. Atte Engren otti muutaman todella hyvän torjunnan ja esiintyi muutenkin itsevarman oloisesti.

Seuraava ottelu TPS:llä on perjantaina, kun joukkue kohtaa Frölunda Indiansin. Voitto saattaisi jo taata TPS:lle paikan European Trophyn lopputurnauksessa. Tällä hetkellä TPS:n sijoitus keskisessä lohkossa on toinen. Kärkipaikkaa pitää Kärpät nuijinut HV71.

Tilastot

 

 

Teksti:

Henri Saloranta