Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa LA 23.2. 17:00 OSTA LIPUT

Nordic Trophy 2008

TPS - Jokerit

0-3
TO 28.8.2008
Turkuhalli

Otteluraportti: TPS - Jokerit 28.8.2008

TPS tuskailee maalinteon kanssa

Turun Palloseuran maalinteko-ongelmat jatkuivat torstain ottelussa Jokereita vastaan. Hallinnasta huolimatta maalinteko ei sujunut ja Jokerit pääsi kotimatkalle 3-0 – voitto plakkarissa.

Avauserä oli tyypillinen Nordic Trophyn avauserä TPS:lle. Peli kulki aika ajoin mallikkaasti, ja paikkoja maalintekoon oli. Jälleen kerran hedelmät keräsi kuitenkin vastustaja. Erän ainoan osuman viimeisteli maalin edestä Mike Bishai.

TPS pääsi avauserässä pelaamaan kahden miehen ylivoimalla, ja sama toistui toisen erän alkupuolella. Tulos oli laiha, eikä Juuso Riksman joutunut maalilla esittämään ihmeitä nollan säilyttääkseen. Jokereiden ylivoima ei ollut yhtään kummempaa, sillä TPS selvitti kaksi alivoimaa todella helposti.

Maaleitta ei edetty toisenkaan erän loppuun asti. Ajassa 37.50 Janne Lahden löysähkö rystyvippi yllätti maskin takaa Juha Kuokkasen.  

Kolmannessa erässä TPS haki avausosumaa kovalla paineella, mutta kuparinen jäi rikkomatta. Loppuluvut 0-3 viimeisteli Petri Varis tyhjään TPS-maaliin.

TPS:n tappioon on helppo hakea syitä maalinteosta ja hyökkääjistä. Peiliin on kuitenkin katsottava myös puolustajien. Hyökkäyksiin lähdöt olivat hitaita eivätkä avaussyötöt olleet vaadittavalla tasolla.

Ruotsin peleissä joukkueen aktiivisuus ja aggressiivisuus olivat aivan toisella tasolla. Liigan alkuun mennessä ilme on kaivettava tosissaan jälleen esiin.

TPS:llä on Nordic Trophyn runkosarjassa jäljellä yksi peli. Tiistaina 2.9. Tampereella vastassa on Tappara.

Perjantaina 29.8. TPS pelaa kauden ainoan harjoitusottelunsa. Kupittaalla joukkuetta isännöi Mestis-joukkue TuTo.

TPS – Jokerit 0 – 3 (0-1)(0-1)(0-1)

7.06 Mike Bishai (Janne Lahti – Kalle Kerman) 0-1

37.50 Janne Lahti (Kalle Kerman - Mike Bishai) 0-2

57.56 Petri Varis (Juha Lind – Marko Kauppinen) 0-3 tm

Torjunnat:

Juha Kuokkanen 6 + 12 + 5 = 23

Juuso Riksman 10 + 14 + 8 = 32

Rangaistukset:

TPS 4 x 2 min = 8 min

Jokerit 6 x 2 min = 12 min

Tähdet:

*** Mike Bishai

** Janne Lahti

* Antti Reivonen

Lisätilastot turnauksen sivuilta