Seuraava kotiottelu
TPS - Kärpät TO 20.12. 18:30 OSTA LIPUT

StudentPass_logo.png

 

Mikä on Student Pass?

TPS Student Pass on korkeakouluopiskelijoille luotu viiden ottelun lippupaketti, jonka ympärille on rakennettu suoraan opiskelijoille kohdistettua sisältöä itse ottelutapahtumaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen.

Tarkoituksena on monipuolisesti vastata opiskelijoiden tarpeisiin ja tuottaa ainutlaatuista ja mielenkiintoista sisältöä. Student Pass ei ole vain ottelulippu; se on yhteisö. Student Passilla pääset nauttimaan tapahtumista omassa katsomonosassa yhdessä ystäviesi kanssa. Samalla se on lippusi kaikkiin Student Pass -tapahtumiin: oli kyseessä sitten etkot, jatkot tai itse ottelu.

Mitä etuja Student Passilla saa?

Student Passilla Happy Hour-hinnat Gatorade Centerillä aina Student Pass-otteluiden yhteydessä.

Student Passilla erikoishinnat ja ilmainen sisäänpääsy yhteistyöravintola Storagen etkoilla ja jatkoilla. Spesiaalietuja myös Storagen viikonloppuihin.

Mihin katsomoon Student Pass oikeuttaa?

Student Pass korkeakouluopiskelijoille on varattu oma katsomonosa jokaiseen Student Pass peliin, jossa pääset nauttimaan tapahtumista yhdessä ystäviesi kanssa.

Kuinka paljon Student Pass maksaa?

Student Pass kortti maksaa 49 € ja se sisältää viisi ottelua.

Ottelut ovat: 20.12. TPS - Kärpät, 3.1. TPS - Sport, 13.2. TPS - JYP, 6.3. TPS - Lukko ja 14.3. TPS - SaiPa

Mistä Student Passin voi ostaa?

Student Passin voi ostaa kätevästi Ticketmastersin sivuilta sekä Ticketmasterin lippukaupoista ympäri Suomen. Ostaessasi passin saat väliaikaisen tilausvahvistuksen / kuitin. Tilausvahvistusta / kuittia vastaan saat noutaa varsinaisen Student Passin, joka oikeuttaa kulkemaan otteluissa (tilausvahvistus / kuitti ei itsessään riitä sisäänpääsyyn). Korttien noutoajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Tarvitseeko Student Passin hankkimiseen opiskelijakortin?

Helpoiten Student Passi kortin noudon yhteydessä todistat oikeutesi korttiin opiskelijakortilla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden jokaiselle korkeakouluopiskelijalle ja siksi opiskelijakortti ei olekaan pakollinen, mutta sinun pitää pystyä todistamaan opiskelijaoikeutesi jollain muulla tavalla. Esimerkiksi opiskelijan ateriatukikortti ja henkilötodistus toimivat yhdessä todistuksena.  

Mistä Student Pass kortin voi noutaa?

Kortin voi noutaa ensimmäisenä ottelupäivänä 20.12 hallilta klo 17 alkaen, ravintola Storagen etkoilta klo 16 alkaen tai myöhempänä ajankohtana ilmoitetuilta kampuksilta.

Kuinka pitkään Student Pass on myynnissä?

Student Pass on saatavilla 19.12.2018 asti. Älä siis missaa opiskelijaelämäsi hunajaisinta kokemusta, vaan toimi nopeasti ja käy noutamassa omasi Ticketmastersin sivuilta.

Student Passin lisäkysymyksiin ja muihin mieltä askarruttaviin asioihin vastaa:
tps@tps.fi tai puhelimitse 029 323 1922 (palveluaika ma-pe klo 9.00–17.00)