Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TO 21.3. 18:30 OSTA LIPUT
17.11.2015

TPS-kausikorttilaisille myös mobiilikausikortti

TPS:n kausikorttilainen, nyt saat halutessasi veloituksetta kausikorttisi myös puhelimeesi. Voit tulla otteluun joko tavallisella tai mobiilikausikortilla, ne eivät sulje toisiaan pois. Samalla saat mobiilikausikortin mukana huikeita etuja sekä ottelukohtaisia tarjouksia!

HC TPS on ottanut käyttöön muovisen kausikortin rinnalle mobiilikausikortin. Mobiilikausikortti toimii siis normaalin kausikortin lisänä. 

Kausikorttilainen pääsee otteluun joko näyttämällä Gatorade Centerin sisäänkäynneillä tavallista kausikorttiaan tai mobiilikausikorttiaan. Kun toinen kausikorteista on luettu sisäänkäynnillä, ei toinen korteista enää toimi kyseisessä ottelussa.

Eli miten homma toimii?

Kausikorttilainen saa halutessaan tekstiviestillä latauslinkin ja aktivointikoodin. Linkki ohjaa sinut puhelimesi käyttöjärjestelmän perusteella oikeaan sovelluskauppaan. 
Ota aktivointikoodi talteen ja käytä sitä, kun avaat Lompakko-sovelluksen ensimmäisen kerran.
Lompakko-sovellus kysyy aluksi myös sähköpostiosoitettasi Palauta-toimintoa varten, jotta saat myöhemmin ladattua sovelluksen myös toiseen puhelimeen, jos puhelimesi vaihtuu, katoaa tai hajoaa tai jos puhelinnumerosi vaihtuu. 
Lompakko-sovellus sisältää automaattisesti sinun kausikorttisi, sitä ei tarvitse erikseen ladata. 
Sovellusta ei tarvitse ladata uudelleen, jos sinulla on ollut tämä jo aiemmin käytössäsi. Uusi kausikortti asentuu sinulle automaattisesti.

Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiseen puhelimeen. Mobiilikortin voi ladata uudelleen, mikäli vaihdat puhelinta tai poistat sovelluksen.

Sovellus sisältää viivakoodin, jota näyttämällä pääset sisään TPS:n otteluihin. Avaa kausikorttisovellus valmiiksi, kun saavut Gatorade Centeriin.

Tuliko mieleesi kysymyksiä? Katso, löytyisikö vastaus täältä.