Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans TO 23.2. 18:30 OSTA LIPUT

Kausarit-30%.jpg

TPS:n kauden 2016-2017 kausikortit nyt -30%!

(ei koske kannattajakatsomoita ja nuorten kausikorttia)

Kausikortteja myydään TPS-toimiston lisäksi netissä Ticketmasterin TPS-LIPPUKAUPASSA, jossa vanhojen kausikorttien uusiminen ja uusien kausikorttien ostaminen onnistuu helposti. TPS-toimisto on auki arkisin klo 9-15.

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -20% kausikorttinsa katsomolohkon hinnasta (ei koske kannattajaseisoma- eikä istumakausareita eikä nuorisokausaria). 10.11. lähtien opiskelijoiden ja eläkeläisten kausikorteista saa -20% jälkeen vielä -30% hinnasta pois.

SEISOMAKANNATTAJAKATSOMO LOPPUUNMYYTY!

 

kk-30%.png

TPS:N UUDISTUNEET KAUSIKORTIT 2016-17 – Kysymyksiä ja vastauksia

Millä tavalla kausikortit ovat uudistuneet?

Lippu- ja hintakategorioita on lisätty, jotta kannattajille on enemmän vaihtoehtoja löytää itselleen sopiva kausikortti. Lisäksi uusi Ticketmasterin online–palvelu tulee helpottamaan asiointia ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia lisäpalveluita suoraan netistä erikoishinnoin. TPS on sitoutunut jatkossakin kehittämään kausikortti-ohjelmaansa seuran kannattajille.

Miksi uudistus tehtiin?

Aikaisemmin pääkategorioita oli vain kolme. Saadun palautteen perusteella oli luonnollista kehittää uusia hinta-/lippukategorioita vastaamaan paremmin tarpeita. Lisäksi lisäpalveluiden kehittäminen koettiin tärkeäksi, jotta kokonaiskokemus ja asiointi TPS:n kanssa olisi mahdollisimman helppoa.

Mistä kausikortin voi hankkia?

Kausikortit ovat myynnissä netistä TPS-lippukaupasta ja TPS:n toimistosta. Myös kausikortin uusimisen voi tehdä netissä.

Viime kaudella oli työttömille ja eläkeläisille omat kausikortit, mutta nyt ei – miksi?

Hinta-/lippukategorioita on mietitty niin, että tarjonnasta löytyisi sopivat vaihtoehdot myös työttömille ja eläkeläisille. TPS ei myöskään halunnut osoittaa vain tiettyä katsomonosaa työttömille ja eläkeläisille, kuten aiemmin, vaan nyt kausikorttilainen voi vapaasti valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -20% kyseisen katsomolohkon hinnasta (ei koske kannattajaseisoma- eikä istumakausareita eikä nuorisokausaria).

HC TPS on ottanut valikoimiinsa myös uuden, alle 21-vuotiaille tarkoitetun kausikortin, joka on hinnaltaan 99 euroa. Kausikortti kaudelle 2016-2017 pitää sisällään paikan juuri Sinulle Gatorade Centerin D-päädystä tulevalle liigakaudelle.

Miten Playoffs-kausikortti hyvitetään?

Playoffs-kausikorttien hyvitys tehdään TPS:n toimistolla. Asiakkaalla on mahdollisuus käyttää hyvitys uuteen kausikorttiin ostamisen yhteydessä.

Miten Ticketmasterin online-palvelu kausikorttilaisille toimii?

Online-palveluun kuuluu rekisteröityminen omilla tunnuksilla, joilla sisäänkirjautuminen tapahtuu. Palvelussa on nähtävillä omat tiedot sekä ostetun kausikortin tiedot. Kausikorttilaisille on tulossa myös lisäpalveluja kuten pysäköintilippujen, matsilippujen, ruokalippujen ja aitiopalveluiden ostaminen ennakkoon. Tuotteet ja palvelut tulevat olemaan erikoishintaisia vain kausikorttilaisille.

Mitä ovat erikoistapahtumat kausikorttilaisille?

Kutsuvierastapahtumia kausikorttilaisille on suunniteltu tulevalle kaudelle useita. Esimerkiksi uuden pelipaidan ja joukkueen esittely sekä erilaiset teemapäivät. Tapahtumiin halutaan jättää hieman ”jännityselementtiä”, joten kaikkea ei paljasteta vielä kerralla :)

 

 

Muistathan, että HC TPS:n kausikortilla näet veloituksetta myös TPS:n Nuorten SM-liigan kotiottelut Gatorade Centerissä.

Kausikortit ovat myynnissä TPS-toimistolla  Kausikortteja myydään toimistolla arkisin klo 9-15 Gatorade Centerissä (Artukaistentie 8, 20210 Turku) sekä Lippupalvelupisteissä. Tervetuloa varmistamaan paikkasi tulevalle kaudelle!

Katso lisätietoja mobiilikausikortista.

 

TPS-toimistolla maksuvälineenä käyvät myös Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Ticket Mind&Body -kortti sekä Tyky-kuntoseteli.