Playoffs-kausikortit myynnissä NYT!

Kauden 2016–2017 pudotuspelit alkavat olla kulman takana ja TPS:n kauden otteet ovat olleet sen verran hunajaisia, että valmistelut kevään kahinoihin voidaan aloittaa. Varmista paikkasi ajoissa, sillä playoffs-kausikortit ovat myynnissä vain rajoitetun ajan 1.3.2017–21.3.2017. Ne ovat varmin ja helpoin vaihtoehto seurata kevään huipentuma Gatorade Centerissä. 

Runkosarjan kausikortit on uusittava viimeistään 19.3.2017 mennessä. (HUOM! Uusimisaikaa on jatkettu Ticketmasterin teknisten ongelmien vuoksi!) Tämän jälkeen kaikki lunastamattomat varaukset vapautuvat uusia playoffs-kausikortteja metsästäville. Playoffs-kausikorttien myynti kokonaisuudessaan päättyy ensimmäiseen kotiotteluun, jonka jälkeen niitä ei ole enää myynnissä.

Hyvin menneen runkosarjan johdosta kortti on hinnoiteltu 12 mahdollisen kotiottelun ja -edun mukaisesti. Playoffs-kausikortti sisältää siis kaikki TPS:n kotiottelut, mutta maksat vain pelatuista otteluista. Kausikortilla myös säästät n. 30 euroa toimitus- ja käsittelykuluissa yksittäisten otteluiden suhteen.

Kausikorttina toimii sama runkosarjassa käytetty muovikortti tai se toimitetaan irtolippuna, joka sisältää kaikki mahdolliset playoffs-kotiottelut. Säilytä kausikorttisi myös jatkossa, sillä jatkamme samoilla korteilla ensi kaudella!

Miten toimin kausikorttilaisena? / kausikortin jatkaminen

Kausikortin päivitys sekä paikan varmistaminen kevään huipennukseen onnistuu Ticketmaster Pron välityksellä. (hctps.tmtickets.fi) Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa, ilmoita sähköpostiosoitteesi ennen tilin luomista osoitteeseen kausikortit@tps.fi. Kausikortin voi kätevästi jatkaa kevään peleihin ja myös maksun suoritus onnistuu samassa paikassa. Näin olet valmis Turun hienoon playoffs-kevääseen! 

Toinen vaihtoehto on käydä TPS:n toimistolla 1.3.2017–17.3.2017 välisenä aikana. Toimiston aukioloajat ma-pe klo 9-15. Mikäli tilaat kausikorttisi jatkon toimistolta, voit lähettää tilauksesi etukäteen kausikortit@tps.fi.

Uudet kausikortit / kortin tilaaminen

Kaikki uudet playoffs-kortit voi tilata TPS-toimistolta. Toimistomaksu koskien uusia tilauksia on 5 euroa/lasku toimitustavasta tai kappalemäärästä riippumatta. Toimistolta tilattaessa voit toimittaa yhteystiedot ja paikkatoiveet etukäteen joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kausikortit@tps.fi

Kausikortin maksaminen

Kausikortin maksaminen onnistuu Ticketmaster Pro -palvelussa sekä TPS-toimistolla. Maksutapana toimistolla onnistuu pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit. (Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Ticket Mind&Body -kortti sekä Tyky-kuntoseteli).

Mahdolliset hyvitykset

Vanhat kausikorttilaiset: Playoffs-korttiin jäädessä pelaamattomia pelejä, hyvitetään ne ensi kauden runkosarjan 2017-2018 kausikortin hinnassa. Mikäli et hanki uutta korttia, pääset seuraamaan pelaamattomia pelejä vastaavan määrän TPS:n kotiotteluita kauden 2017-2018 alkuun. Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruuttamisesta on ilmoitettava TPS:n toimistoon kirjallisesti määräaikaan mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa.

Uudet kausikorttilaiset: Uudet playoffs-kausikorttitilaukset sisältävät automaattisesti myös tilauksen kauden 2017-2018 runkosarjasta. Mahdolliset pelaamattomat playoffs-ottelut hyvitetään ensi kauden hinnassa. Runkosarjan kortin voi peruuttaa juhannukseen mennessä, mutta mahdollisia pelaamattomia playoffs-otteluita ei tällöin hyvitetä uusille tilaajille. 

image001.jpg

TPS:N UUDISTUNEET KAUSIKORTIT 2016-17 – Kysymyksiä ja vastauksia

Millä tavalla kausikortit ovat uudistuneet?

Lippu- ja hintakategorioita on lisätty, jotta kannattajille on enemmän vaihtoehtoja löytää itselleen sopiva kausikortti. Lisäksi uusi Ticketmasterin online–palvelu tulee helpottamaan asiointia ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia lisäpalveluita suoraan netistä erikoishinnoin. TPS on sitoutunut jatkossakin kehittämään kausikortti-ohjelmaansa seuran kannattajille.

Miksi uudistus tehtiin?

Aikaisemmin pääkategorioita oli vain kolme. Saadun palautteen perusteella oli luonnollista kehittää uusia hinta-/lippukategorioita vastaamaan paremmin tarpeita. Lisäksi lisäpalveluiden kehittäminen koettiin tärkeäksi, jotta kokonaiskokemus ja asiointi TPS:n kanssa olisi mahdollisimman helppoa.

Mistä kausikortin voi hankkia?

Kausikortit ovat myynnissä netistä TPS-lippukaupasta ja TPS:n toimistosta. Myös kausikortin uusimisen voi tehdä netissä.

Viime kaudella oli työttömille ja eläkeläisille omat kausikortit, mutta nyt ei – miksi?

Hinta-/lippukategorioita on mietitty niin, että tarjonnasta löytyisi sopivat vaihtoehdot myös työttömille ja eläkeläisille. TPS ei myöskään halunnut osoittaa vain tiettyä katsomonosaa työttömille ja eläkeläisille, kuten aiemmin, vaan nyt kausikorttilainen voi vapaasti valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat -20% kyseisen katsomolohkon hinnasta (ei koske kannattajaseisoma- eikä istumakausareita eikä nuorisokausaria).

HC TPS on ottanut valikoimiinsa myös uuden, alle 21-vuotiaille tarkoitetun kausikortin, joka on hinnaltaan 99 euroa. Kausikortti kaudelle 2016-2017 pitää sisällään paikan juuri Sinulle Gatorade Centerin D-päädystä tulevalle liigakaudelle.

Miten Playoffs-kausikortti hyvitetään?

Playoffs-kausikorttien hyvitys tehdään TPS:n toimistolla. Asiakkaalla on mahdollisuus käyttää hyvitys uuteen kausikorttiin ostamisen yhteydessä.

Miten Ticketmasterin online-palvelu kausikorttilaisille toimii?

Online-palveluun kuuluu rekisteröityminen omilla tunnuksilla, joilla sisäänkirjautuminen tapahtuu. Palvelussa on nähtävillä omat tiedot sekä ostetun kausikortin tiedot. Kausikorttilaisille on tulossa myös lisäpalveluja kuten pysäköintilippujen, matsilippujen, ruokalippujen ja aitiopalveluiden ostaminen ennakkoon. Tuotteet ja palvelut tulevat olemaan erikoishintaisia vain kausikorttilaisille.

Mitä ovat erikoistapahtumat kausikorttilaisille?

Kutsuvierastapahtumia kausikorttilaisille on suunniteltu tulevalle kaudelle useita. Esimerkiksi uuden pelipaidan ja joukkueen esittely sekä erilaiset teemapäivät. Tapahtumiin halutaan jättää hieman ”jännityselementtiä”, joten kaikkea ei paljasteta vielä kerralla :)

 

 

Muistathan, että HC TPS:n kausikortilla näet veloituksetta myös TPS:n Nuorten SM-liigan kotiottelut Gatorade Centerissä.

Kausikortit ovat myynnissä TPS-toimistolla  Kausikortteja myydään toimistolla arkisin klo 9-15 Gatorade Centerissä (Artukaistentie 8, 20210 Turku) sekä Lippupalvelupisteissä. Tervetuloa varmistamaan paikkasi tulevalle kaudelle!

Katso lisätietoja mobiilikausikortista.

 

TPS-toimistolla maksuvälineenä käyvät myös Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Ticket Mind&Body -kortti sekä Tyky-kuntoseteli.