Kauden 2017–2018 Playoffs-kausikortit

Playoffs-kausikortit ovat myynnissä vain rajoitetun ajan 1.3.2018–20.3.2018. Playoffs-kausikortti on varmin ja edullisin vaihtoehto seurata kevään pelit Gatorade Centerissä. Playoffs-kausikorttien myynti päättyy ensimmäiseen kotiotteluun, jonka jälkeen niitä ei ole enää myynnissä.

Playoffs-kausikortti on hinnoiteltu 12 mahdollisen kotiottelun mukaisesti. Playoffs-kausikortti sisältää siis kaikki TPS:n kotiottelut, mutta maksat vain pelatuista otteluista. Kausikortilla myös säästät noin 30 euroa toimitus- ja käsittelykuluissa verrattuna siihen, että ostaisit liput yksittäisiin otteluihin,Säilytä kausikorttisi myös jatkossa, sillä jatkamme samoilla korteilla ensi kaudella!

Miten toimin kausikorttilaisena? / kausikortin jatkaminen

Kausikortin päivitys sekä paikan varmistaminen kevään huipennukseen onnistuu Ticketmaster Pron välityksellä. (https://hctps.tmtickets.fi/). Toinen vaihtoehto on käydä TPS:n toimistolla 1.3.2018–15.3.2018 välisenä aikana.

Kausikortit on uusittava viimeistään 15.3.2018 mennessä.

Kausikorttina toimii sama runkosarjassa käytetty muovikortti. Kortille ladataan kaikki mahdolliset playoffs-ottelut. Mikäli kausikorttisi on irtolippuina, saat playoffseja varten yhden, kaikkiin peleihin käyvän lipun.

Uudet tilaajat / kortin tilaaminen

Uudet playoff-kortit voi myös tilata ja ostaa kätevästi myös Ticketmaster Prosta (https://hctps.tmtickets.fi/). Tai voit tulla käymään TPS:n toimistolla 1.3.2018–20.3.2018 välisenä aikana. Toimisto on avoinna arkisin klo 9-15.

Kausikortin maksaminen

Kausikortin maksaminen onnistuu verkossa Ticketmaster Pro palvelussa. Toimistolla maksaminen onnistuu pankkikortilla, useimmilla luottokorteilla, käteisellä sekä alla luetelluilla kulttuuri- ja virikeseteleillä.

  • Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Ticket Mind&Body -kortti, Tyky-kuntoseteli sekä ePassi mobiilimaksuominaisuudella.

Mahdolliset hyvitykset

Vanhat kausikorttilaiset:

Jos playoffs-korttiin jää pelaamattomia pelejä, hyvitetään ne kauden 2018–2019 runkosarjan kausikortin hinnassa. Mikäli et hanki uutta korttia, niin pääset seuraamaan pelaamattomia pelejä vastaavan määrän TPS:n kotiotteluita kauden 2018-2019 alkuun. Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruuttamisesta on ilmoitettava TPS:n toimistoon sähköpostitse  kausikortit@tps.fi 11.6.2018 mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa.

Uudet kausikorttilaiset:

Uudet playoffs-kausikorttitilaukset sisältävät automaattisesti tilauksen myös kauden 2018–2019 runkosarjan kausikortista ja mahdolliset pelaamattomat playoffs-ottelut hyvitetään ensi kauden kortin hinnassa. Runkosarjan kortin voi peruuttaa 11.6.2018 mennessä, mutta mahdollisia pelaamattomia playoffs-otteluita ei tällöin hyvitetä uusille tilaajille.

Lisätiedustelut: kausikortit@tps.fi