Lipunmyynti TPS:n kotiotteluihin

tmlogo_grey.png

Liput TPS:n kotiotteluihin myy Ticketmaster sekä Ticketmaster Lippukaupat.

Tietoa ottelulipuista

TPS:n omat kannattajakatsomot sijaitsevat katsomoissa B3 (istumapaikkoja) ja B4/C1 (seisomapaikkoja). Vierasjoukkueiden paikat sijaitsevat katsomossa E1.

TPS-lisenssikorteilla on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n runkosarjan kotiotteluihin. Pääsylippua ei tarvita ja lisenssin omaavat henkilöt saavat käyttää myymättömiä istumapaikkoja yläkatsomossa.

Saattajakortilla henkilöllä on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n runkosarjan kotiotteluihin, kun saapuu otteluun ottelulipun ostaneen saatettavan kanssa. Sisäänpääsylippu noudetaan halliin lipunmyynnistä nimellistä saattajakorttia vastaan. Mikäli saattaja haluaa erikseen istumapaikan, on se mahdollista ostaa eläkeläis-/invalidihintaan saatettavan vierestä.

Ennakkomyynti

Voit ostaa ennakkoon lippusi netistä tai lippukaupasta tai varata lippusi puhelimitse p. 0600 10 800 ja lunastaa lippukaupasta tai lähimmältä R-kioskilta.

Hallin ovimyynti ja TPS-toimisto

Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä arkisin tuntia ja viikonloppuisin 1,5h tuntia ennen ottelua. Maksuvälineenä käyvät Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Tyky-kuntoseteli sekä ePassi (mobiilimaksu). TPS:n toimisto on auki arkisin 9-15. Toimistolta ostetut ja varatut liput myydään ovimyyntihinnoin. Ovihinnat ovat lasten lipuissa 1,50 euron ja muissa lipuissa 4 euroa korkeammat ennakkolippuihin nähden.

Ryhmäliput