Seuraava kotiottelu
TPS - Kärpät TO 20.12. 18:30 OSTA LIPUT

Lipunmyynti TPS:n kotiotteluihin

tmlogo_grey.png

Liput TPS:n kotiotteluihin myy Ticketmaster sekä Ticketmaster Lippukaupat.

Tietoa ottelulipuista

TPS:n omat kannattajakatsomot sijaitsevat katsomoissa B3 (istumapaikkoja) ja B4/C1 (seisomapaikkoja). Vierasjoukkueiden paikat sijaitsevat katsomossa E1.

TPS-lisenssikorteilla on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n runkosarjan kotiotteluihin. Pääsylippua ei tarvita ja lisenssin omaavat henkilöt saavat käyttää myymättömiä istumapaikkoja yläkatsomossa.

Saattajakortilla avustajalla on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n runkosarjan kotiotteluihin, kun saapuu ottelulipun ostaneen saatettavan kanssa. Sisäänpääsylippu noudetaan hallin lipunmyynnistä nimellistä saattajakorttia vastaan. Mikäli saattaja haluaa erikseen istumapaikan, on se mahdollista ostaa alennusryhmähintaan saatettavan vierestä.

Alennusryhmien (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät ja alle 21-vuotiaat) liput ovat myynnissä seuraavissa katsomonosissa B1-B2, alarivit (A, B, C), Yläkatsomot, Seisomakatsomo sekä Katsomoravintola. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät otteluun ilmaiseksi lipun ostaneen huoltajan seurassa (sisäänpääsy ei sisällä istumapaikkaa).

Ennakkomyynti

Voit ostaa lippusi ennakkoon netistä,Ticketmasterin toimipisteistä tai varata lippusi puhelimitse Ticketmasterista p. 0600 10 800 (1,98€ / min+pvm).

Hallin ovimyynti ja TPS-toimisto

Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä arkisin tuntia ja viikonloppuisin 1,5h tuntia ennen ottelua. Maksuvälineenä käyvät Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Tyky-kuntoseteli sekä ePassi (mobiilimaksu). TPS:n toimisto on auki arkisin 9-15. Toimistolta ostetut ja varatut liput myydään ovimyyntihinnoin. Ovihinnat ovat lasten lipuissa 2 euroa ja muissa lipuissa 4 euroa korkeammat ennakkolippuihin nähden.

Perheliput

  • Perhelippupaketit (1 aikuinen + 1 lapsi) ovat saatavilla Perhekatsomossa G5. Huom! Osta aina 2 lippua, niin tällöin tilaukseen tulee toinen aikuisten ja toinen lasten lippuna.

Ryhmäliput